Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát elkészítjük. A tojásokat cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a margarint, és a többi anyagot. Vajazott lisztezett tepsibe tesszük. Kb 35 percig sütjük.
Melegen rákenjük a lekvárt.
1 dl hideg vízben beáztatjuk a zselatint, a tojás sárgáját gőz fölött habosra keverjük a cukorral, a citrom héjával és levével. Felolvasztjuk a zselatint és hozzáadjuk a krémhez. A túrót belekeverjük, és a habbá vert tejszínt is. Rákenjük a tésztára, hűtjük. Gyümölcsökkel díszítjük. Az őszibarack levéből készítünk tortazselét, amivel bevonjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zselé el is maradhat.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.04 08:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát elkészítjük, tojásokat cukorral, tojás sárgáját, citrom héjával, túrót belekeverjük, habbá vert, őszibarack levéből, őszibarackbefőtt, Gyümölcsökkel, Felolvasztjuk, belekeverjük, tortazselét, Diszítéshez, elkészítjük, Hozzávalók, kikeverjük, hozzáadjuk, szegfűszeg, kávéskanál, beáztatjuk, hozzáadjuk, őszibarack, lisztezett, készítünk, margarint, tésztához, zselatint, díszítjük, zselatint, tojásokat, maradhat, cukorral, cukorral, Hozzávalók tésztához, darált, liszt, sütőpor, tojás, cukor, margarin, vaníliás cukor, narancs reszelt héja, kávéskanál őrölt szegfűszeg, Krémhez, zselatin, túró, tojás sárgája, cukor, citrom reszelt héja leve, tejszín, lekvár,
|
|
|
|
|